Onze Missie

Het verbinden van jonge wereldverbeteraars!

Met de Tafel van 7 willen we jonge wereldverbeteraars met elkaar verbinden zodat ze elkaar kunnen versterken. De ontmoeting met andere change makers inspireert, motiveert en opent deuren. Het zorgt voor nieuwe perspectieven, ideeën en actieplannen. Onze missie? Zoveel mogelijk jonge professionals in staat stellen samen een grotere positieve impact te maken!

Benieuwd hoe we de leden van de Tafel van 7 Community zowel online als offline met elkaar verbinden? Lees dan snel verder. 

 

Waarom moeilijk doen als het ook samen kan? - Let's team up!

Offline - Tafels van 7 & Community Events

Bij de Tafel van 7 geloven we in het offline verbinden van change makers. Niks is zo inspirerend als het daadwerkelijk ontmoeten van andere wereldverbeteraars. Daarom organiseren we maandelijks Tafels van 7 en Community Events. Dit doen we samen met de leden van de Community. De vraag: "Waar heeft de Community behoefte aan?" staat hierbij steeds centraal.

Meedoen met een Tafel of Event? Bekijk onze agenda!

Online - Portretten & Blogs

Naast het offline verbinden van de jonge wereldverbeteraars tijdens Tafels van 7 en Community Events verbinden we de leden ook online. Dit doen we door hen te portretteren en blogs te schrijven over wat er in de community gebeurd. Elk portret en blog eindigt met een call to action. Hoe kan de Tafel van 7 Community de change maker helpen? En wat kan en wil de change maker voor de Community betekenen?

Ook de leden van de Tafel van 7 Community leren kennen? Of heb je zelf de hulp van deze game changing community nodig om jouw eigen impact te vergroten? Laat je inspireren door onze portretten en blogs!

Nieuwste Portretten

Lisa Hu (video) Lees meer

Aleksandr & Mohammed (video) Lees meer


Laatste Blogs

Brussen in Beeld Lees meer

Gast Storytellers gezocht! Lees meer