Deel :

Meet een Tafelaar: Thjum Arts
"Veel jongeren hebben een droom. Soms wordt ons helaas door mensen om ons heen, en nog vaker door onszelf, verteld dat deze droom onrealistisch is. Het project Unlock Life gaat over wie jij bent, wat jouw barrières zijn om je passie te volgen en vooral over wat jouw verlangen of passie is. Het project is spontaan begonnen: een meisje wat ik niet kende, Maud, plaatste begin dit schooljaar een oproep op Facebook om met jongeren een theatershow te maken over ‘Passie.’ Inmiddels repeteren we al drie maanden met een groep jonge dansers, muzikanten, theatermakers en ik als cabaretier aan een stuk. Vooraf kende niemand van ons elkaar, als dat geen verbinding vanuit de kracht van het individu is weet ik het ook niet meer!"

Thjum helpt de community graag verder...
Ik kan voor Tv7 community op verschillende vlakken iets betekenen: als cabaretier, als regisseur (met name voor groepen die zelf een stuk willen maken) en als denker. Benader me bijvoorbeeld voor het voorbereiden van een visionaire speech over jouw project!"

Benieuwd hoe jij Unlock Life verder kunt helpen? Bekijk dan nu zijn videoportret!


Op vrijdag 30 juni speelt Thjum met Unlock Life een show op Padualaan 99 in het theater van de Hogeschool Utrecht. Ben jij erbij?

*Tekst door Nathalie Angenent