Deel :

Meet een Tafelaar: Sofie Kerklaan
“Als impact storyteller wil ik op een rauwe en menselijke manier verhalen vertellen die inspireren en positiveren. Op deze manier hoop ik een positieve verandering teweeg te brengen in de samenleving, op welke manier dan ook. Waarom? Om gezamenlijk het leven zo mooi mogelijk te ervaren. Ik raak verwonderd van ontmoetingen tussen onbekenden en de manieren waarop mensen communiceren. Hoe kunnen we nog echt contact maken in deze steeds sneller wordende wereld?”

Hoe kunnen de community en jij elkaar versterken?
“Ik wil zoveel mogelijk inspirerende verhalen van mensen, inclusief die van mezelf, met anderen delen. In de vorm van een documentaire, fotografie of tekst, maar wellicht ook hierbuiten. Ik ben nu aan het experimenteren met storytelling met yoga en dans. Ik ga graag in gesprek met mensen die hier ook mee bezig zijn! En heb jij een mooi verhaal? Laat het me weten. ”

Interesse in Tafel van 7 over…
“In september heb ik deelgenomen aan de Tafel ‘Vluchtelingen, verbinding en integratie: de kracht van verhalen’. Het was een inspirerende avond, met name om het onderwerp vanuit verschillende hoeken te bespreken. Ook vond ik het leuk om mee te denken met andermans projecten en zo ook zelf op nieuwe ideeën te komen. In de toekomst zou ik graag een Tafel organiseren over het vertellen van persoonlijke verhalen.”