Deel :

Meet een Tafelaar: Rudy van Beurden
“Een aantal jaar geleden zat ik in een flinke dip. Ik ging gebukt onder mijn studie Bouwkunde en vroeg mezelf af: wat wil ik nu écht? Ik maakte de beste beslissing van mijn leven: vanaf nu ga ik alleen nog maar gave dingen doen. Inmiddels weet ik dat veel mensen leven met de handrem erop. Van elke zestien mensen die je dagelijks tegenkomt slikt er één antidepressiva. Waarom? Omdat we alles hebben behalve oprechte verbondenheid met onszelf en elkaar. Om hier iets aan te doen heb ik GAAF | Positieve Energie opgericht. GAAF houdt zich bezig met het positiveren van mensen. Het is de kickstart voor de positieve persoonlijke ontwikkeling van groepen deelnemers. Tijdens masterclasses, trainingen en teambuilding-programma’s delen mensen hun vragen en twijfels in een optimistische setting. Zo laten we de deelnemers aan elkaar vragen wat het gaafste is dat ze ooit hebben gedaan. Mensen beginnen dan bijna altijd te lachen. Ze klaren op. Uit eigen ervaring weet ik dat je ervoor kunt kiezen om de gaafste versie van jezelf te zijn. Om jezelf én je omgeving een boost te geven. Dit wil ik zoveel mogelijk andere mensen laten ervaren!”

Hoe kunnen de community en ik elkaar helpen?
“Ik ben op zoek naar mensen die het interessant zouden vinden om binnen hun organisatie, bedrijf of initiatief innovaties op het gebied van positivering door te voeren. Graag ga ik hierover met hen in gesprek! Ook ben ik benieuwd naar wat positiveren voor de community betekent: hoe denken ze het zowel privé als professioneel te kunnen of willen inzetten?”

Interesse in een Tafel van 7 over...
“Ondernemen! Een verzamelbak van lef, passie en optimisme. Wat drijft je om iets op te zetten? Hoe kun je ervoor zorgen dat je niet te lang afwacht maar ook echt de stap zet om iets te gaan doen? En hoe kunnen we elkaar daarbij motiveren?”

* Fotografie door Wouter van der Wal & Ramon van Jaarsveld