Deel :

Meet een Tafelaar: Olivia Bwalya
“Ieder individu kan een impact maken: hoe klein of groot dan ook. Dit realiseerde ik mij tijdens het Startersprogramma van Starters4Communities. Er bestaan zoveel geweldige initiatieven die de maatschappij verbeteren. Ik besloot dat ik hieraan iets wilde bijdragen. En het is gelukt! Vanaf 1 september ga ik aan de slag als project-stagiair bij Society for International Development Netherlands Chapter. SID-NL is een debat gedreven platform waar mensen bijeenkomen om succesvolle internationale samenwerkingen en ontwikkelingen te bevorderen. Zo organiseren we dit najaar een serie discussieavonden over alternatieve vormen van financiering voor ontwikkelingswerk.”

Hoe kan de community jou helpen?
“Tijdens mijn stage ga ik mij onder andere bezighouden met het organiseren van debatten. Hiervoor ben ik op zoek naar jonge change makers die geïnteresseerd zijn in verschillende vraagstukken rondom ontwikkelingswerk!”

Hoe wil jij de community helpen?
“Ik denk graag mee over problemen en mogelijkheden binnen het thema ontwikkelingssamenwerking. Daarnaast ben ik ook erg geïnteresseerd in de multiculturele samenleving en integratie. Dus mocht je op zoek zijn naar een spar-partner over één van deze onderwerpen: laat het me weten!”

Interesse in een Tafel van 7 over...
“Ontwikkelingssamenwerking.”