Deel :

Meet een Tafelorganisator: Nynke Visser
“Voor mij is Seats2meet een plek om te groeien. Het is een ontmoetingsplek voor zelfstandig professionals waar mensen kennis, contacten en ervaring met elkaar kunnen delen. Mensen denken hier niet langer in functies maar in rollen. Teams verschillen continu, nieuwe mensen haken aan, anderen vertrekken weer. Dat dynamische werkt enorm goed. Als één van de locatiemanagers van Seats2meet.com Utrecht CS (S2M030) hou ik me met van alles bezig. Door de community goed te kennen probeer ik mensen met elkaar te verbinden. Daarnaast onderzoek ik manieren om ons netwerk te verbreden en ondersteun ik het team waar nodig.”

Hoe kunnen de community en jij elkaar helpen?
“Ik ben heel benieuwd waar de behoeftes van de community liggen in relatie tot S2M030: wat zouden wij als S2M030 voor hen kunnen betekenen? Of hoe doen wij dit misschien al? Daarnaast kan de community ons helpen door ons netwerk uit te breiden: dus kom eens langs op een locatie en spread the word.”

Over mijn Tafel van 7…
“Op 5 oktober organiseer ik een MaatschapWij Tafel van 7. Samen met zes initiatiefnemers zullen we bij S2M030 op zoek gaan naar manieren om elkaar te versterken. Ik heb er zin in!”

Benieuw naar Seats2meet? Iedere laatste maandag van de maand is er een Monday Meetup, afwisselend bij S2M030, Meeting Plaza Utrecht en Seats2meet Amersfoort!

*Fotografie door Nadine Maarhuis & Meeting Review