Deel :

Meet een Tafelaar: Niels Lap
"Het is tijd om te handelen. Tijd om te strijden tegen klimaatverandering; tijd om bewuster te worden van de systemen waarbinnen we ons als burger en consument bewegen. Met mijn communicatiebureau LAP. ondersteunen we de mensen die deze urgentie erkennen, maar die tegelijkertijd wel tot actie willen komen. Volgens LAP. zijn juist deze mensen de helden van de toekomst. Ik wil samen met deze changemakers een impact maken!

De missie van LAP. is ontstaan uit een geloof in een andere economie. Een inclusieve, duurzame en eerlijke economie. Een economie waarin winst maken niet ten koste gaat van mens en milieu. Om deze andere beweging vorm te geven, moeten we echter nog veel werk verrichten. LAP. ondersteunt zowel kleine als grotere sociale ondernemingen door te werken aan storytelling, branding, graphic design & webdesign. Zo zet het de skills en inzichten in om samen impact te maken; Impact That Matters."

Hoe kan de community jou helpen?
"De Tafel van 7 Community kan mij helpen door feedback te geven op het concept van LAP. Het lijkt mij heel fijn te sparren met anderen over de koers die ik op wil gaan. Ook ben ik op zoek naar gemotiveerde mensen die van waarde kunnen zijn voor deze beweging."

Hoe kan jij de community helpen?
"Ik ondersteun graag nieuwe, sociale initiatieven! Wat ik kan bieden aan de community zijn vrijblijvende brainstormsessie voor de verbetering van branding/strategy/design."

Interesse in een Tafel van 7 over...
"Voedsel. Hoe wordt ons voedsel gemaakt? En hoe kunnen we als consument de grootste vervuilers, de bio-industrie, veranderen?"