Deel :

Meet een Tafelaar: Nathalie Angenent

Nothing in life is to be feared, it’s only to be understood. Now is the time to understand more, so that we may fear less.

“Precies hierom ben ik, Nathalie Angenent, samen met Simone van den Akker en Maartje Joosten het project Ik ben net als jij gestart. We willen bouwen aan een inclusieve samenleving. Eén waarin iedereen zich welkom voelt en gelijk wordt behandeld. Door continu in gesprek te gaan met anderen en verhalen te vertellen proberen we een positief geluid te laten horen. We dromen van een archief vol foto’s en verhalen die tegen het wij-zij denken ingaan. Op Wereldvluchtelingendag organiseerden we onze eerste storytelling avond waar vluchtelingen, muzikanten, kunstenaars en dichters hun talenten en verhalen deelden. Dit was een groot succes en smaakte naar meer!”

Hoe kan de community jou helpen?
“Na de indrukwekkende eerste storytelling avond beseften we ons dat we hiermee verder moeten. Heel graag zouden we in contact komen met mensen en initiatieven die zich ook inzetten voor een meer inclusieve samenleving om samen na te denken over de volgende stappen. Daarnaast zijn tips omtrent de organisatorische kant van het reilen en zeilen van een initiatief erg welkom!”

Interesse in een Tafel van 7 over...
“Vluchtelingen, verbinding en integratie.”

* Fotografie door Sofie Kerklaan & Nadine Maarhuis