Deel :

Meet een Tafelorganisator: Marlijn Doedée
“Veel mensen lopen rond met mooie ideeën, maar vaak wordt er niets mee gedaan. Gewoonweg omdat je niet alles in je eentje kan doen. Hierom heb ik Maboen opgericht. Maboen is een interdisciplinair online platform voor ruilhandel in diensten. Starters, start-ups en andere geïnteresseerden kunnen gratis in zichzelf investeren en de hulp vinden die ze nodig hebben. Bij Maboen is tijd jouw inleg. Omdat het samen altijd makkelijker is!”

Hoe kunnen de community en jij elkaar versterken?
“Op dit moment ben ik bezig met het automatiseren van het online platform. Zo kunnen mensen een profiel aanmaken en zelf op zoek gaan naar hun “match”: wie kunnen zij helpen en van wie kunnen zij hulp gebruiken? Ik ben hiervoor op zoek naar mensen die de nieuwe functies willen helpen testen!
Daarnaast kan ik de community weer helpen met hun vragen over cultureel ondernemerschap en cultureel beleid. Ik heb geleerd dat een klein succes, een groot succes is, waarmee ik mijn eigen drempel heb verlaagd. Ik kan goed luisteren naar mensen, naar hun dromen en passie, en daar een creatieve praktische draai aangeven. Ik ben altijd te bereiken voor een gesprek hierover!

Hoe heb jouw Tafel van 7 ervaren?
"Het was een ontzettend gezellige avond, met hele leuke deelnemers. En ik ben blij met de resultaten, want ik had het gevoel dat er voor iedereen zeker nuttige informatie en tips tussen zaten! Dee hele uitwisseling was zeker een succes! Verder was het voor mijzelf ook heel leuk om een keer een gesprek te mogen leiden. Gezien waar ik zelf mee bezig ben, vond ik het fijn dat ik dat zo op een laagdrempelige manier een keer kon oefenen!"