Deel :

Meet een Tafelaar: Franca van Nunen
“Wat je vandaag eet, bepaalt wat je morgen denkt én doet. Om mensen hier bewuster van te maken heb ik Green Passion en Green Growth opgericht. Met Green Passion zet ik mijn passie voor gezondheid, voeding en hospitality in om mensen gelukkiger en gezonder oud te laten worden. Zo maken we goede voeding toegankelijker en delen we kennis over de rol die voeding speelt bij gezondheid, productiviteit en sfeer. Daarnaast geven we vanuit Green Growth groeibegeleiding en coaching aan individuen, teams en organisaties die zich als startup in de wereld van food & hospitality bevinden.”

Hoe kan de community jou helpen?
“Ik ben op zoek naar startups in de food & hospitality sector die ik kan ondersteunen bij hun groei. Door hen te adviseren op het gebied van business development, sales, marketing en HRM stel ik hen graag in staat de volgende stap te zetten! Ook hoor ik graag of jullie nog andere mensen of organisaties kennen die gebaat zouden kunnen zijn bij mijn advies.”

Interesse in een Tafel van 7 over...
“De invloed van je ‘buik’ op je ‘brein’. Ook zou ik het leuk vinden om samen met andere initiatiefnemers tijdens een MaatschapWij Tafel de opties om elkaar te versterken te verkennen!”