Deel :

De Tafel van 7 is op zoek naar gast-storytellers. Zou jij een gast-blog willen schrijven over een bepaald thema, zoals onderwijsvernieuwing of duurzaam eten? Heb jij een eigen initiatief en wil je jouw ervaringen via een vlog met de community delen? Of ben je bezig met een bijzonder project en kan je jouw camera maar niet thuislaten? Dan zijn we op zoek naar jou. 

De Tafel van 7 wil de community aan het woord laten. Heb jij een interessant idee dat je graag wil delen? Ben je op zoek naar aandacht of hulp voor je initiatief? Of heb je onlangs een mooie prijs gewonnen en wil je het van de daken schreeuwen? Dan zijn we op zoek naar jou. 

We zijn op zoek naar wereldverbeteraars die voor ons willen bloggen, vloggen, fotograferen of filmen.

What's in it for you?
1) Zet jouw initiatief in de spotlights: Heb je zelf een initiatief, organisatie of sociale onderneming opgericht en wil je hier meer aandacht voor genereren? Of wil je een succesverhaal delen? Dat kan!

2) Stel een vraag: De wereld verbeteren is lang niet altijd makkelijk. Heb je een vraag? Zoek je hulp? Of loop je ergens tegenaan? Deel het met de community!

3) Vergroot jouw impact: Als wereldverbeteraar wil je natuurlijk zoveel mogelijk impact maken. Geef de community tips, bijvoorbeeld over hoe zij ook hun ecologische voetafdruk kunnen verkleinen.

Kan ik dat wel?
Bij de Tafel van 7 zijn we op zoek naar mooie verhalen. Je hoeft dus geen professionele fotograaf, filmmaker of schrijver te zijn om een bijdrage te kunnen leveren. De eindredactie van de Tafel van 7 helpt en denkt bovendien graag mee.

Dus heb jij een idee voor een bijdrage? Stuur een e-mail naar esra@maatschapwij.nu en wie weet zie je jouw creatieve uitspatting binnenkort terug op onze website en sociale media kanalen.