Deel :

Op 28 september 2016 was het zover: het allereerste Tafel van 7 Community Event. En wat was het een succes! Inspirerende sprekers, nieuwe verbindingen en een geweldige vibe. De avond stond in het teken van verbinding en ont-moeten: samen iets nieuws creëren. Niet omdat het moet, maar omdat het goed voelt. Dank iedereen! 


Rudy van Beurden opende de avond. Met zijn initiatief Gaaf | Positieve energie wil hij Nederland positiveren. Als het aan hem ligt, staat 'positiveren' in 2017 in de Van Dale! 


Daarna was het woord aan Cigdem Demir. Cigdem is mede-initiatiefnemer van de Al-Wali Foundation: een stichting die door middel van vrijwilligersprojecten investeert in duurzame en respectvolle vertrouwensrelaties met de lokale bevolking in Indonesië. De passie en persoonlijke betrokkenheid straalden van Cigdem's verhaal af. 


Lucas De Man, artistiek leider van Stichting Nieuwe Helden, zorgde voor een knallend einde. Met zijn woorden inspireerde hij de hele zaal. Iedereen herkenden zich in zijn verhaal. Want, let's face it, de wereld verbeteren is geweldig, maar vaak ook gewoon ongelooflijk verwarrend en lastig en frustrerend. Maar samen kunnen we het. Hij benadrukte dan ook hoe belangrijk dit soort avonden zijn. Avonden waarop je bijeenkomt om de wereld te veranderen. Want als je samenkomt met mensen met hetzelfde doel, dan ontstaat er gegarandeerd iets moois. 

Na de inspirerende verhalen was het tijd voor een welverdiend drankje. De community-leden gingen in pop-up Tafels van 7 uiteen om elkaar beter te leren kennen én om te ontdekken hoe ze elkaar ook na de avond verder zouden kunnen helpen. Onze top-moderator Redouane Amine sloot dan ook af met een rondje: wie heb jij vanavond ontmoet? Altijd fijn om te zien dat er tijdens een Tafel van 7 event een heleboel nieuwe waardevolle connecties zijn ontstaan. Daar doen we het immers voor!

Ook meedoen aan een Tafel van 7 Community Event? Dat kan! Neem contact met ons op en we zorgen ervoor dat je als eerste een uitnodiging ontvangt voor het volgende event!