Blogs

Lees over onze laatste avonturen!

Benieuwd wat er zich allemaal in de Tafel van 7 Community afspeelt? Waar zijn de Tafelaars mee bezig? En hoe zijn de laatste Tafels, Community Events en Workshops verlopen? Je leest het hier!

Brussen in Beeld

Tafel van 7

Maatschappelijk fotograaf Vera Duivenvoorden organiseerde op 5 april een Tafel van 7 omdat ze bezig is met een fotografie-project over Brussen.

Lees meer

Gast Storytellers gezocht!

Story

De Tafel van 7 is op zoek naar gast storytellers. Zou jij voor ons een blog/ vlog/ fotoserie/ video willen maken? Lees snel verder!

Lees meer

5 tips to kick-start your social venture (English)

Tafel van 7

On the 29th of March a group of like-minded change makers gathered in Amsterdam to help Moe kick-start his social venture.

Lees meer

Op naar een Tafel van 70

Tafel van 7

Een Tafel van 7 over een toekomstige Tafel van 70 waar change makers het gesprek aan gaan met jongeren uit Nieuw-West. Brainstormen over inspirerende ...

Lees meer

De kracht van storytelling

Tafel van 7

Met ProjectNoID wil Katja de verhalen van jonge ongedocumenteerden vertellen. Maar hoe kan ze storytelling hier het beste voor inzetten?

Lees meer

Muzikale cabaretvoorstelling komt voort uit Tafel van 7!

Story

"Ons optreden is een direct gevolg van de Tafel van 7 in oktober!" Anne en Thjum organiseren op 4 maart een muzikale caberetvoorstelling.

Lees meer

Tips & Tricks: Hoe versterk ik mijn (bedrijfs)pagina op LinkedIn?

Story

Als initiatiefnemer wil je goed voor de dag komen op LinkedIn. Maar hoe doe je dit eigenlijk? Tijd voor tips!

Lees meer

Mijn initiatief in de spotlights

Tafel van 7

Hoe genereer je aandacht voor jouw maatschappelijke initiatief? Een Tafel van 7 over de tips & tricks!

Lees meer

Thematafel 18 januari: Onderwijsvernieuwing

Tafel van 7

In gesprek met onderwijsvernieuwers over het kinderspel Terra Nova. Over welke maatschappelijke thema's zouden kinderen moeten nadenken?

Lees meer

Workshop: 'Goed gereedschap is het halve werk'

Workshop

Vier initiatieven van de Tafel van 7 community werden onder de loep genomen. Benieuwd naar het resultaat?

Lees meer

Thematafel 26 oktober: Op zoek naar verbinding

Tafel van 7

Tafelaar Anne Bakker creëert een open sfeer tijdens een bijzonder gesprek over verbinding. Een avond met inspirerende storytelling en live muziek!

Lees meer

Meer wij in de maatschappij

Tafel van 7

Op woensdag 5 oktober hadden we een bijzondere MaatschapWij Tafel met wel acht (ja, je leest het goed) gepassioneerde initiatiefnemers. Na een voorstelrond…

Lees meer

Community Event

Community Event

Wat een avond! Inspirerende sprekers, nieuwe verbindingen en een geweldige vibe. Het allereerste Tafel van 7 Community Event was een groot succes!

Lees meer

Verbinding en integratie door verhalen

Tafel van 7

Zeven jonge change makers gaan het gesprek aan over de kracht van verhalen vertellen. Een avond vol goede gesprekken, lekker eten en interessante...

Lees meer

Strategisch advies met een sociaal karakter

Story

De Kleine Consultant zorgt voor strategisch advies daar waar het anders niet is. Door succesvolle partnerships met consultancy goeroes als A.T. Kearney en …

Lees meer

Paving the road towards social inclusion

Story

Meet Thami, a change maker with a refreshing perspective on the refugee ‘crisis’, and find out all about his social enterprise Makers Unite!

Lees meer

In gevecht tegen moderne slavernij

Story

Lizette Vosman vertelt over haar International Justice Mission: in gevecht tegen moderne slavernij. Een inspirerende change maker!

Lees meer

Hoe is het natafelen verlopen? - Thematafel Braindrain

Tafel van 7

Wat is er na de Thematafel over de Braindrain op 27 mei allemaal gebeurd? En welke acties zijn er uit de Tafel voortgekomen?

Lees meer

Tafel van 7 op een ander continent

Tafel van 7

Anne Dirks organiseerde tijdens een vakantie een Tafel van 7 op Cuba over sociale cohesie. Volgens Anne is sociale cohesie daar een alledaags begrip.

Lees meer

Thematafel 27 mei: de Braindrain

Tafel van 7

Marcella Claase organiseerde op 27 mei een Thematafel over de Braindrain. Tijdens de avond formuleerden de Tafelaars uit het hele land doelen en acties!

Lees meer

MaatschapWij Tafel 10 mei

Tafel van 7

Op 10 mei 2016 vond de allereerste MaatschapWij Tafel van 7 plaats. Zeven initiatiefnemers schoven aan om elkaar te versterken!

Lees meer

Thematafel 23 april: de weg naar duurzame energie

Tafel van 7

Tafelaar Michiel van Kuppevelt organiseerde op 23 april een Thematafel over duurzame energie. Verschillende acties kwamen uit de avond voort!

Lees meer

Thematafel 31 maart: duurzaam en lokaal eten

Tafel van 7

Tafelaar Raoul de Vries organiseerde op 31 maart 2016 een Thematafel over duurzaam en lokaal eten. Het was een vruchtbare avond!

Lees meer

Schuif aan bij een iftar!

Een aantal aankomende iftars waar je naartoe kunt gaan!

Lees meer